Vanskelig å holde oversikt over uteserveringen?
Dette er 3 hjelpemidlene du trenger.

Endelig har uteserveringene våknet til liv og folk strømmer til solfylte barer og restauranter. Vi kan alle være enige i at den aller beste opplevelsen er personlig og rask service, men i en verden hvor man ikke har uendelig med bemanning så finnes det noen fullgode verktøy som bevarer servicegraden og maksimerer omsetningen. Vi har sortert tipsene etter hvor travelt det er, men du kan mikse og matche som du selv ønsker!
Når det er veldig travelt: Scan og bestill
For de aller travleste uteserveringene så kan det oppleves som veldig god service å bestille på egenhånd gjennom den tradisjonelle "covid-metoden" gjennom QR-kode. Gjestene bestiller det de vil ha, betaler og får mat og drikke levert så fort det er klart.
Få en demo
Når det er medium travelt: Legg til bestilling
Vi kaller dette QR-kode 2.0. Servitøren åpner en regning på bordet og legger til mat og drikke. Hvis gjestene ønsker å legge til ekstra bestillinger men servitøren er opptatt så gjør de dette gjennom mobilen. Alt havner på samme regning. Perfekt når du har god nok bemanning til å ta bestillingene selv.
Få en demo
Når det er litt rolig: Betal regningen
Servitøren åpner en regning på bordet og tar bestillinger som vanlig. Når gjestene er klare for å dra så kan de scanne QR-koden og betale uten at de må vente på servitøren.
Få en demo
Registrer deg nå, eller kontakt oss for å finne ut hvordan Favrit kan passe for deg.