4 tips for å gjøre Favrit klar til julebord

Med Favrit er det veldig enkelt å skru av og på funksjonalitet. Her viser vi deg hvordan du kan sette opp Favrit under julesesongen.

Table of contents
Contributors
Favrit Team
Gjør dere klare for julebord! Med kassesystemet Favrit er det veldig enkelt for restauranter å skru av og på funksjonalitet, og vi har derfor satt opp et forslag med mål om å maksimere omsetningen gjennom julebordsesongen.

1. Prøv Unibill: Gjest og servitør kan bestille til samme regning

Nå kan gjesten og servitøren få tilgang til samme regning. I julebordsesongen betyr det at dere kan sette opp følgende alternativer:

  1. Servitøren tar alle bestillinger, mens gjesten tar betalingen med en unik QR-kode som går direkte til regningen
  2. Servitøren tar matbestillinger mens gjesten tar drikke og betaling gjennom den unike QR-koden
  3. Servitøren tar alle bestillinger, men gjesten kan legge til eller betale hvis de ikke får kontakt med servitøren.

2. Visste du at vi tilbyr faktura

Favrit har faktura som betalingsmulighet. Pass på at dette er aktivert slik at firmaer og større grupper som ønsker å booke hos dere har mulighet til å betale med faktura. Har du ikke aktivert faktura enda og ønsker det?

3. QR på drop-in, servitørbestilling på booking

For å være sikker på at de som har bestilt bord får best mulig service så kan dere legge ut QR-koder og ha selvbestilling på drop-in-kunder. Spesielt dersom drop-in sitter i et område hvor det er vanskelig å holde oversikt.

4. Nyhet! Nå kan dere dele regningen og slå sammen bord

Med Favrit kan på en superenkel måte dele regningen for gjester som ønsker det. Du kan også slå sammen eller splitte bord.Perfekt for julebordsesongen hvor man et selskap gjerne har flere bord, eller at man flytter seg mye rundt.