Kassesystemet for bedrifter: Alt du trenger å vite

I Favrit har vi satt oss som mål å tilby det bestekassesystemet for restauranter, barer og festivaler i Norge.
Kontakt oss
Smilende jente i 30 årene betaler med kort i baren hvor en smilende bartender taster inn ordre på Favrit kassesystem

Med fokus på enkelhet, hastighet, funksjonalitet og fleksibilitet har vi utviklet en løsning som passer perfekt for små og store serveringssteder som ønsker å ta full kontroll over sin virksomhet.

Enkelt å bruke - og tilpasses dine behov

Favrit sitt kassesystem er en komplett løsning som kan brukes til alt fra salg og drift til lagerstyring og regnskap. Systemet er enkelt å sette opp og krever ingen teknisk kunnskap eller spesiell hardware. Favrit er utrolig allsidig og kan kjøre på absolutt alt av utstyr.

Vi vet hvor viktig det er for små og store bedrifter å ha et kassesystem som fungerer, og derfor har vi gjort det enkelt å komme i gang med vår løsning. Vi tilbyr også en rekke forskjellige integrasjoner og tilpasningsmuligheter, slik at din restaurant, bar eller festival kan tilpasse systemet til dine spesifikke behov.

Sikkert og pålitelig med nyeste teknologi

Kassesystemet er også svært sikker og pålitelig. Vi tar sikkerheten til våre kunders data svært alvorlig. Vi bruker den nyeste og mest avanserte teknologien for å sikre at informasjonen deres er beskyttet, blant annet gjennom AWS sin sikkerhetsløsning. Systemet overvåkes konstant for å sikre at alt fungerer akkurat som det skal - og at du alltid kan selge.

Sikrer optimal drift for alle typer steder

Vårt fleksible kassesystem og løsninger tilpasses og optimaliseres raskt for alle typer steder; enten du driver en restaurant, bar, nattklubb, mathall, festival eller et event.

Det beste valget for din bedrift

Vi mener at vårt kassesystem er det beste valget for restauranter, barer og festivaler i Norge. Med en enkel og brukervennlig løsning, god kundeservice og konkurransedyktige priser, er vi sikre på at bedrifter vil elske vår løsning.Vi håper du vil vurdere oss, og er sikre på at vårt toppmoderne kassesystem vil overgå dine forventninger. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål eller ønsker å prøve ut vår løsning. Vi ser frem til å høre fra deg!

Hva slags serveringssted
har du?

Plattformen vår er laget for å gi serveringsbransjen et bedre verktøy enn hva man er vant til. Se hva slags løsning vi har for ditt sted.

Restaurant

Fast casual eller premium service?
Favrit lar deg servere gjestene slik du ønsker.  
Utforsk

Bar og nattklubb

Ingen slår Favrit på hastighet! Ta unna køen raskere enn noensinne og øk omsetningen.
Utforsk

Mathall

Koble alle matbodene inn i en og samme app. Det har aldri vært enklere for gjesten å utforske nye smaker!
Utforsk

Festival

Vi tilbyr den desidert raskeste løsningen for festivaler. Ta unna køen raskere, øk omsetningen og få mer fornøyde besøkende.
Utforsk

Prøv fremtidens gjesteopplevelse

Registrer deg nå, eller kontakt oss for å finne ut hvordan Favrit kan passe for deg.