Grepene som sikrer god service på uteserveringen

Med disse 3 hjelpemidlene er du på god vei til å sikre gjestene en god service under utendørssesongen - selv når det er som travelst.

Table of contents
Contributors
Favrit Team
Endelig har uteserveringene våknet til liv og folk strømmer til solfylte barer og restauranter. Vi kan alle være enige i at den aller beste opplevelsen er personlig og rask service, men i en verden hvor man ikke har uendelig med bemanning så finnes det noen fullgode verktøy som bevarer servicegraden og maksimerer omsetningen. Vi har sortert tipsene etter hvor travelt det er, men du kan mikse og matche som du selv ønsker!

Når det er veldig travelt: Scan og bestill

For de aller travleste uteserveringene så kan det oppleves som veldig god service å bestille på egenhånd gjennom den tradisjonelle "covid-metoden" gjennom QR-kode. Gjestene bestiller det de vil ha, betaler og får mat og drikke levert så fort det er klart.

Når det er medium travelt: Legg til bestilling

Vi kaller dette QR-kode 2.0. Servitøren åpner en regning på bordet og legger til mat og drikke. Hvis gjestene ønsker å legge til ekstra bestillinger men servitøren er opptatt så gjør de dette gjennom mobilen. Alt havner på samme regning. Perfekt når du har god nok bemanning til å ta bestillingene selv.

Når det er litt rolig: Betal regningen

Servitøren åpner en regning på bordet og tar bestillinger som vanlig. Når gjestene er klare for å dra så kan de scanne QR-koden og betale uten at de må vente på servitøren.