Kassesystemet for bedrifter:
Alt du trenger å vite

I Favrit har vi satt oss som mål å tilby det beste
kassesystemet for restauranter, barer og festivaler i Norge.

Kassesystemet for bedrifter: Alt du trenger å vite

I Favrit har vi satt oss som mål å tilby det beste kassesystemet for restauranter, barer og festivaler i Norge.
Det beste og raskeste kassesystemet for restauranter, barer og festivaler i Norge.
Med fokus på enkelhet, hastighet, funksjonalitet og fleksibilitet har vi utviklet en løsning som passer perfekt for små og store serveringssteder som ønsker å ta full kontroll over sin virksomhet.
Med fokus på enkelhet, hastighet, funksjonalitet og fleksibilitet har vi utviklet en løsning som passer perfekt for små og store serveringssteder som ønsker å ta full kontroll over sin virksomhet.

Enkelt å bruke - og tilpasses dine behov

Favrit sitt kassesystem er en komplett løsning som kan brukes til alt fra salg og drift til lagerstyring og regnskap. Systemet er enkelt å sette opp og krever ingen teknisk kunnskap eller spesiell hardware. Favrit er utrolig allsidig og kan kjøre på absolutt alt av utstyr.

Vi vet hvor viktig det er for små og store bedrifter å ha et kassesystem som fungerer, og derfor har vi gjort det enkelt å komme i gang med vår løsning. Vi tilbyr også en rekke forskjellige integrasjoner og tilpasningsmuligheter, slik at din restaurant, bar eller festival kan tilpasse systemet til dine spesifikke behov.

Sikkert og pålitelig med nyeste teknologi

Kassesystemet er også svært sikker og pålitelig. Vi tar sikkerheten til våre kunders data svært alvorlig. Vi bruker den nyeste og mest avanserte teknologien for å sikre at informasjonen deres er beskyttet, blant annet gjennom AWS sin sikkerhetsløsning. Systemet overvåkes konstant for å sikre at alt fungerer akkurat som det skal - og at du alltid kan selge.

Sikrer optimal drift for alle typer steder

Vårt fleksible kassesystem og løsninger tilpasses og optimaliseres raskt for alle typer steder; enten du driver en restaurant, bar, nattklubb, mathall, festival eller et event.
 • Restaurant
  Fast casual eller premium service? Favrit lar deg servere gjestene slik du ønsker.
 • Bar og nattklubb
  Ingen slår Favrit på hastighet! Ta unna køen raskere enn noensinne og øk omsetningen
 • Mathall
  Koble alle matbodene inn i en og samme løsning. Det har aldri vært enklere for gjesten å utforske nye smaker!
 • Festival
  Vår raske festivalløsning lar deg ta unna køen raskere og få mer fornøyde festivalgjester

Det beste valget for din bedrift

Vi mener at vårt kassesystem er det beste valget for restauranter, barer og festivaler i Norge. Med en enkel og brukervennlig løsning, god kundeservice og konkurransedyktige priser, er vi sikre på at bedrifter vil elske vår løsning.

Vi håper du vil vurdere oss, og er sikre på at vårt toppmoderne kassesystem vil overgå dine forventninger. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål eller ønsker å prøve ut vår løsning. Vi ser frem til å høre fra deg!
Fyll inn skjema så setter vi opp
en pakke sammen med deg
Fyll inn skjema så setter vi opp en pakke sammen med deg