Det ultimate kassesystemet for restauranter: Favrit

I en verden der teknologi stadig utvikler seg, er det avgjørende for restauranter å ha et kassesystem som ikke bare er effektivt, men også fleksibelt og brukervennlig. Favrit tilbyr nettopp dette, og mer.
Smilende jente i 30 årene betaler med kort i baren hvor en smilende bartender taster inn ordre på Favrit kassesystem
De mest profesjonelle restaurantene bruker Favrit

Funksjonalitet og brukervennlighet få kan matche

Favrit er ikke bare et kassesystem; det er en helhetlig løsning designet for å forbedre hele restaurantopplevelsen. Med Favrit kan de ansatte og gjestene velge hvordan de ønsker å bli servert, enten det er tradisjonell bordservering, bestilling over disk, selvbestilling via mobil eller en kombinasjon av disse. Dette gir en unik fleksibilitet som få andre systemer kan matche.

Bransje-ekspertise og troverdighet

Med Favrit er du aldri avhengig av en masterkasse. Systemet gir deg tilgang til alt, overalt, og alle endringer publiseres automatisk overalt. Dette er den moderne tilnærmingen til kassesystemer som restauranter trenger i dag. I tillegg er Favrit designet for å være enkelt og intuitivt, noe som reduserer behovet for opplæring av ansatte.

Tilpasning etter behov

En av de største fordelene med Favrit er dens evne til å skalere etter behov. Har du en travel julebordsesong? Bare ta frem ekstra iPads eller mobiler for å håndtere den økte trafikken. Dette gir restauranter den fleksibiliteten de trenger for å tilpasse seg ulike situasjoner.

Innsikt i kundeadferd

Favrit gir restauranteiere verdifull innsikt i kundenes kjøpsmønster, noe som gjør det enklere å optimalisere driften. Vet du hvem dine mest lønnsomme kunder er? Med Favrit kan du finne ut av dette og mye mer.

Konklusjon

Når det kommer til kassesystemer for restauranter, er Favrit i en klasse for seg selv. Med sin funksjonalitet, brukervennlighet, fleksibilitet og innsikt i kundeadferd, er det det opplagte valget for restauranter som ønsker å være på forkant med teknologien og tilby en overlegen kundeopplevelse. For de som ønsker å fordype seg ytterligere i emnet og utforske de digitale aspektene av kassesystemer, anbefaler vi å lese vår innsiktsartikkel om digitale kassesystemer.

Dette sier de som bruker Favrit

Restauranter som bruker Favrit er ikke i tvil. Vi gjør hverdagen enklere og mer lønnsom.
“Favrit gir oss økt omsetning og er fremtiden for gode kundeopplevelser”
Delicatessen
Restaurantkjede
Erik, CEO
“Med Favrit sparer vi en time daglig, både i oppgjøret og generelt i arbeidshverdagen”
San Sebastian
Restaurantkjende
Sebastian, restaurantsjef
“Favrit er så enkelt å lære at jeg aldri har trengt å ha opplæring for nyansatte.”
Vippa
Mathall, Oslo
Kathinka, Driftssjef

Prøv fremtidens gjesteopplevelse

Registrer deg nå, eller kontakt oss for å finne ut hvordan Favrit kan passe for deg.