Hvorfor du bør velge et moderne og nettbasert kassasystem

I denne artikkelen får du 9 viktigste fordelene du får med et kassesystem som er nettbasert. Akkurat som Favrit.

Table of contents
Contributors
Favrit Team
 1. Ingen masterkasse eller begrensning på hva man får tilgang til
  Et skybasert kassesystem som Favrit ligner mye mer på alle andre plattformer du er vant til. Det vi har til felles med Netflix, Spotify, TV2 Play osv. at man får tilgang til alt overalt. Det er ingen begrensninger for hva du kan se eller redigere uansett om du er på mobilen hjemme eller i kassa i restauranten.
 2. Ingen spesialduppeditter eller unødvendig utstyr
  Du trenger ikke noe spesialutstyr for å bruke et moderne kassasystem. Mobil, ipad, pc og alle verktøyene du ellers har fungerer. Dette sparer deg for penger, og det sparer miljøet for å kjøpe haugevis av utstyr man ikke får brukt til annet.
 3. Rediger og endre fra der du er
  Du kan sitte hjemme på ipaden din å endre menyen, justere priser eller gjøre andre oppdateringer. Så fort du trykker "lagre" så er alle endringer oppdatert overalt og derfor også i alle kassepuntene. Du trenger ikke å restarte systemet, alle oppdateringer skjer automatisk.
 4. Oppdateringer fra Favrit skjer automatisk i alle kassesystem
  Når vi lanserer en ny forbedring så blir det umiddelbart tilgjengelig for alle brukerne av Favrit. Dette er en fordel både fordi man får tilgang på all ny teknologi, men også en stor fordel dersom det oppstår feil eller problemer som må rettes opp i fort. Refresh nettleseren eller oppdater appen så har tilgang på et blunk.
 5. 4G og 5G som offline løsning
  Hvis alt er i skyen, hva skjer om wifi går ned? Det er ikke noe problem fordi offline-løsningen er at man automatisk faller tilbake på vanlig og veldig stabilt 4G eller 5G nett. Sånn sett trenger man ikke lenger å kalle det offline, man er alltid online.
 6. Hvis utstyr blir ødelagt er det raskt å få opp nytt utstyr
  Vi vet jo alle at uhell kan skje. Hvis ipaden skulle slutte å virke så er det ikke noe problem å hente opp mobilen å fortsette der. Eller løpe til nærmeste elektronikkbutikk å finne en erstattende ipad, pc eller lignende. Hvis du har tid så kan vi selvsagt gjøre det på den gode gamle måten med å sende det ut til deg.
 7. Løpende live salgsstatistikk
  Med et moderne kassasystem så ser du alle tallene live og løpende fremfor å vente til slutten av dagen. Du behøver ikke å vente på avstemming og apropos avstemming, les neste punkt.
 8. Du trenger ikke ta dagsoppgjør
  Alt er integrert og du trenger derfor ikke å gjøre dagsoppgjøret. Det skjer automatisk.
 9. Juster salgspunkter løpende etter behovet ditt
  Med Favrit kan du veldig enkelt skru på og av hvilke salgspunkter du vil bruker. Du finner en oversikt over alle salgspunkter og skur av og på self service, take away, pick up points osv. Dette skjer som alt annet automatisk.

Automatiserte oppdateringer, kostnadsbesparelser og en smidig brukeropplevelse, viser hvorfor moderne teknologi er avgjørende for å optimalisere virksomhetens effektivitet og lønnsomhet. Ved å omfavne disse innovative løsningene, kan man ikke bare tilpasse seg stadige endringer, men også dra nytte av en et system som gir en konkurransefordeler i en tøff konkurranse.