Vi bygger fremtidens beste kundereise

Velkommen til oss Thon
til alle deres hoteller, restauranter, barer og kjøpesenter
Introduksjon til hvem vi er
Favrit er et 2 år gammelt teknologiselskap som i løpet av 2 år har gått fra 3 til over 100 ansatte og 2 til over 1000 kunder. Vi er nå størst i Norden på digital betaling i serveringsindustrien og desidert størst i hotellbransjen. Helt fra begynnelsen har vi hatt samme enkle visjon:
Å forme verdens beste gjestereise i serveringsbransjen.

Hvordan kan vi få til det? Vi tror at vi må starte med å se gjennom øynene til gjesten og hele gjestereisen. Hva er bra i dag og hvor irriterer vi oss over at det ikke gir mening. Noe vi har identifisert er at vi er avhengige av servitører selv når vi kan gjøre det selv. Eksempelvis å betale regningen, bestille mer av samme drikke. Servitører blir ofte låt i oppgaver som direkte ikke gir verdi, splitte en regning, være en ordremottaker av to øl til. Dette gjør at de er mindre tilgjengelige når det virkelig er behov for deres kompetanse, som å komme med anbefalinger, fortelle om maten og sette sammen gode produktmikser. Det skal vi forsterke!

Det første vi så vi kunne forandre var selvbestilling for gjester som visste hva de ville ha og som ikke ønsket kø eller å jage etter en ledig servitør, men vi har hele tiden trodd på en verden der det beste av det tradisjonelle sammen med det beste av teknologi kan skape en sømløs og fantastisk gjeste-reise. Helt unik for de som velger å bruke oss.
Bilde fra kontoret
Gjestereisen i sentrum
Vi lever begge av samme element, gjestene. Gjestene er det som gjør dere lønnsomme og som igjen gjør at vi er lønnsomme. Bransjens gjestereise har stått stille i veldig lang tid og det er primært fordi teknologileverandørene aldri har utfordret.

Vi tror på en verden der vi sammen ser på gjestereisen gjennom gjestens øyne og finner bedre måter å løse gjestereisen på. Vi vet at ingen liker å vente på regningen, vi vet at man av og til er nysgjerrig på om servitøren faktisk fikk med seg alt, og man vil som bestille mer når ønsker og ikke når servitøren har ledig tid. Vi tror på innovasjon og ikke bare digitalisering.
Økt lønnsomhet og fleksibilitet
Vi har millioner av datapunkter som viser at mer tilgjengelighet ved bestilling, spørsmål om mersalg i kjøpsøyeblikket og ikke minst forslag til drikke ved kjøp av mat øker lønnsomheten. Det vanskeligste å forandre er antall besøkende gjester, det enkleste er å hente ut mer penger av de som faktisk er der. Det er her vi kommer inn og støtter dere med våre intuitive og fleksible løsninger som fungerer likt for servitør og bartender som det gjør for gjesten. Du legger inn mersalget ett sted og vi sørger for at det alltid er tilgjengelig. Du kan med et tastetrykk forandre leveringsmetode slik at du kan optimalisere basert på etterspørsel og antall ansatte. Blir det for travelt ber du gjestene hente selv, har du tid serverer du til bordet for eksempel.
Robust og rask utvikling
Gjennom å bygge en plattform som er vår egen teknologi vi klart å skape et fundament som vi fullt ut eier. Dette gjør at vi ikke er avhengige av gamle systemer for å ta steget videre. Med Nordens største utviklingsmiljø har vi også kraften til å innovere raskere og med høyere kvalitet. Nytenkning kombinert med egen teknologi er våre fortrinn som gir oss muligheter ingen andre har.


Husk at dere velger leverandør basert på hvor de er i dag. Vi eksisterte ikke for to år siden, tenk på hvor vi er om 2 år til.
Noen høydepunkter
Gratis support og dedikert kontaktperson
Produktdatabase som kan brukes av alle
Dette og mye mer får du med Favrit
1. En helt ny gjestereise
La servitøren starte selskapet på vanlig vis. Komme med anbefalinger, ta imot bestillingen og sørge for en god start. Gjestene kan deretter bestille mer drikke selv på 5 sekunder når de ønsker selv om servitøren er utilgjengelig. Dette lar gjestene få perfekt opplevelse hver gang og dine servitører har fokus på det viktigste.
2. Digitale regninger
La gjestene få mulighet til å betale den vanlige regningen med sin telefon uten å vente på en servitør. I tillegg kan bedrifter også åpne digitale regninger og enkelt dele med sine ansatte. Alle har full oversikt over hva som er bestilt og totalbeløp, og servitøren slipper å holde styr på de ulike regningene.
3. Digitale menyer
De digitale menyene er enkle, dynamiske og krever ingen opplæring for å forstå. Alle endringer i menyen gjøres raskt og oppdateres med det samme i kundens meny.
4. Fleksible leveringsmetoder
Start en konferanse, eller baren med bordservering på kvelden. Etter hvert som etterspørselen øker endrer dere til en mer effektiv servering som hent selv
5. POS uansett utstyr
Vår servitørløsning, POS løsning og selvbestilling fungerer på alle typer enheter. Dette gjør det enkelt for dere å rigge opp kasser til konferanse, lage et ekstra salgspunkt, eller la flere servitører ta bestillingene fra bordene.
6. Bedret gjestetilbud
Outsource room service til nærliggende restauranter sømløst, eller tilby mat i barene deres. Samarbeid med steder i nærheten slik at gjestene deres alltid kan velge mellom et bredt utvalg av mat og drikke i samme bestilling. Dere beholder gjesten lenger og tjener mer penger, vi splitter betalingen.
Slik øker vi lønnsomheten din
1. Mersalgsgenerator
Hos oss legger du inn mersalg på produktene ett sted også tilgjengeliggjøres det på alle flater. Dette gjør at gjestene kjøper 32 % mer!
2. Digitale regninger
La gjestene betale selv og spar timer med arbeid fra servitørene hver eneste dag. La servitørene være rådgivere som leder selskapet, og ikke stå i veien når gjestene vil gå.
3. Digitalt salg
Med digitalt salg i form av selvbestilling eller gjester som legger til på en åpen regning kan dere pushe de produktene dere ønsker å selge ved å legge de øverst i menyen.
4. Lettbeint kassesystem
Favrit er et godkjent kassesystem og du kan ta betalt med mobil, kort eller kontant. Ved hjelp av en iPad og bankterminaler har du umiddelbart et nytt kassapunkt. Enten i bar eller ved bord. Det gjør det enkelt å selge mer når du trenger det.
5. Produktbibliotek
Vi samarbeider med leverandører for å gjøre det enkelt for dere å legge opp menyer. Bygg deres eget bibliotek og hent opp produktene enkelt på lokasjonene. Styrk samarbeid med deres leverandører og få en datakvalitet på produktnivå for hele kjeden.
6. Enkel integrasjon
Vi har et eget utviklingsteam som jobber med integrasjoner og som bygger de slik at du selv kan sette de opp uten å kunne kode. Gjør regnskapsintegrasjonen selv. Enkelt, lønnsomt og intuitivt.
Stabilitet er avgjørende
1. Ingen pekelek
Gjennom å eie vår egen teknologi har vi roboter som kan varsle om potensielle feil fremfor å stole på en tredjepart. Ved feil er det våre feil vi raskt kan utbedre i stedet for å være avhengig av andre. For dere betyr det problem løst og ingen pekelek
2. Størst i Norden
Gjennom å være størst i Norden på digitalt salg har vi lært mye om hva som fungerer. Fordelen med å være ung er at du starter med den fremste plattformen bransjen har å by på, Amazon Web Services. Dette kjører hele vår plattform, selvbestilling, servitørløsning, backoffice og POS. Skalerbarhet er automatisert hos oss.
3. Gratis support
Vi har 95% topp kundetilfredshet på vår support er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg. 80% av alle telefonene vi får blir besvart innen 20 sekunder. Med over 15 personer på support har vi god kapasitet.
4. Garantert oppetid
Vi garanterer en oppetid på vår plattform på 99,5% årlig i tidsvinduet 07:00-04:00. Vi vet hvor viktig det er med oppetid og systemer som fungerer når salget er som høyest.
5. Enkelt bytte av defekt utstyr
Dere er ikke låst til oss på utstyr som gjør at dere kan skaffe nytt på måten som er enklest for dere. Det er slutt på systemer som ikke kan brukes fordi man venter på noe fra leverandør. Fiks det selv om dere vil.
6. Dedikert customer success manager
Dere får en dedikert proaktiv ressurs som vil hjelpe dere utvikle driften deres gjennom business reviews og optimalisere flyten deres gjennom plattformen.
Slik kan Favrit fungere for dere
Her ser dere hvordan systemet passer de ulike behovene deres. Og hvordan vi tenker nytt, mer kundevennlig og effektivt i alle områder.
Made on
Tilda