Gjør hverdagen enkel og driften lønnsom
I en tid der omstilling har vært nødvendig, er det stadig flere barer og restauranter som har oppdaget ordr. Ikke bare har deres løsning gjort det mulig å opprettholde smittevern, den har også bidratt til økt lønnsomhet. Med en helt ny infrastruktur tar selskapet nå sikte på å revolusjonere barer- og restauranter.
Umiddelbar økning i omsetning - uten risiko
Kundene som i dag bruker ordr kan melde om umiddelbar økning i omsetning. Mange ser også at de ansatte får mer tips. Den mobile løsningen gir nemlig ikke bare økt salg, den gir også servitøren mer tid til oppfølging av gjestene.

Og dagens mobilløsning er bare starten. Snart introduserer ordr morgendagens løsning; en fullverdig infrastruktur for hele driften. For deg som driver restaurant- eller bar betyr dette en helt ny verden av muligheter for å optimalisere driften.

Uansett om man er en store kjede eller en enkeltstående aktør, er det ingen bindingstid hos ordr. Man blir fordi man er fornøyd. Prisene er helt transparente, og de første 30 dagene er gratis.

Kom i gang på få timer
Ordr har mulighet til å lage skreddersydde løsninger, men for de fleste kundene rekker en av de vanlige pakkene. Da er en tablet eller pc, kombinert med softwaren til ordr, alt man trenger for å komme i gang. Softwaren er skybasert og kan brukes på alle ønskede enheter. Ved første innlogging får man tilgang til QR-koder, digitale menyer, dashboard og alt annet man trenger.

Straks QR-koden er plassert på bordene er man klar. Gjestene får tilgang til den digitale menyen og bestiller/betaler enkelt via mobilen. Det hele gjøres uten noen form for app. For gjestene betyr dette mindre venting, mens de ansatte får mer tid til service og oppfølging.
Godkjent kassesystem
Bestilling og betaling på mobil - ingen app
Vi garanterer at systemet fungerer 99,5% av tiden
Opp til 30 % økt omsetning per gjest
Integrasjon mot regnskapssystem
Selg sammen med serveringssteder i nærheten
Få naboens mat i din meny
Ordr er den eneste tilbyderen av såkalte mikronettverk. Denne funksjonen gjør at man kan tilby mat og drikke fra steder i nærheten, direkte i egen meny. Dersom du serverer øl og naboen serverer burgere kan dere nå slå menyene deres sammen, slik at du kan servere naboens burger på din bar. På denne måten behøver ikke gjestene å forlate lokalet for å få seg noe å spise. Med andre ord, en du kanskje tidligere så på som en konkurrent kan nå bli en samarbeidspartner. Og sammen øker dere begge inntektene.

Les mer om mikronettverket her
Made on
Tilda