Favrit for mathaller

Spar tid - fokuser på gjestene

Favrit tar hånd om bestillinger og betalinger. Dette gjør at de ansatte kan fokusere mer på å gi gjestene god og personlig service - enten det er anbefalinger, hjelp eller mersalg.
Se hvordan Vippa bruker Favrit
Vippa er et populært street food-marked som ligger i utkanten av Oslofjorden. De tilbyr bærekraftig og mangfoldig mat, og deres fokus er å skape et etisk og flerkulturelt miljø for leverandører og gjester. De bruker Favrit som en enkel ePOS-løsning for enkel bestilling, betaling og admin.
"Vi reduserer kostnader samtidig som vi øker omsetningen – en vinn-vinn situasjon. Favrit er fremtiden for kundeopplevelser på restauranter."
Erik Tronbøl, CEO Delicatessen

Optimaliser drift og personal

Skulle du ha for få på jobb eller det plutselig blir sol og hele utendørsavdelingen din fylles opp trenger du ikke bekymre deg. Med ett klikk skrur du på selv-bestilling for bordene ute, og kan lar gjestene bestille og betale raskt selv.

Maksimer omsetningen

Vi sørger for at du aldri går glipp av et salg når det er helt fullt og servitørene har det som travlest. Kombiner servitørbestilling med selv-bestilling og se ordrene komme inn, omsetningen øke, og gjestene kose seg.
"Vi trenger et effektivt, modulbasert system som lar oss skreddersy opplevelsen – jeg tror ikke noen andre vil kunne gi oss det."
Piers Laverick, Barsjef Lervig Local

Et system - tilpasset deg

Favrit lager et system, hvor alt er knyttet sammen. Ta bruk de funksjonene du trenger - enkelt og greit.
Bruk eget utstyr
Last ned Favrit-appen på iPad eller annen iOS-enhet og start salget
Fleksibel servering
Server til bordet, pick-up, konferanserom, setenummer eller hotellrom
Team opp med naboen
Selg produkter fra steder i nærheten for å tilby kundene dine alt de vil ha, og øk inntektene
Made on
Tilda