Et holistisk og enkelt POS-system for restauranter and barer

Et komplett kassesystem hvor alle funksjonene i Favrit er samkjørte for å skape et fleksibelt og friksjonsfritt POS-system som forbedrer gjestenes opplevelse


Et holistisk og enkelt POS-system for restauranter and barer

Et komplett kassesystem hvor alle funksjonene i Favrit er samkjørte for å skape et fleksibelt og friksjonsfritt POS-system som forbedrer gjestenes opplevelse
Et helt nytt POS-system som kombinerer skreddersydde produkter for å tilby verdens mest fleksible plattform - til fordel for gjestenes opplevelse
Skybasert ePOS
En brukervennlig og skybasert kassesystem gjør det enkelt for de ansatte ved baren og restauranten å ta imot bestillinger ved disken. Dette bidrar også til å minske køene og holde jevn flyt i driften. Kombinert med selvbetjening og servitørløsning ved bordene kan gjestene velge hvordan de ønsker å bestille og betale.
Servitørløsning
Ta enkelt imot bestillinger (og håndter betalinger) med en åpen regning, noe som gjør det mulig å gi tradisjonell service samtidig som man gir gjestene gode anbefalinger fra menyen.
Selvbetjent bestilling og betaling
La gjestene gjøre bestillinger og betalinger (og legge igjen tips) direkte fra telefonen. Systemet kan enkelt brukes i hele lokalet, ved utserveringen eller spesifikke seksjoner, eller når ting bare er hektisk og man er underbemannet.
Full administrativ fleksibilitet
En fleksibel og enkel admin skaper en god og problemfri opplevelse for servitører og øvrige ansatte
Ekstremt dynamisk
Favrit kan svært enkelt tilpasses etter behov. Underbemannet? Bytt til selvbetjening med ett klikk for å holde gjestene fornøyde og for å sikre at du ikke går glipp av noen bestillinger.
Moderne grensesnitt
Det enkle admin-grensesnittet går igjen i alle produkter og funksjoner, enten du står i baren og skal håndtere bestillinger, du skal ut å ta bestillinger via bordene, eller du skal hente ut rapporter på slutten av dagen.
Bruk ditt eget utstyr
Favrit kan brukes direkte i nettleseren på valgfri enhet, eller via vår iOS app på iPad eller iPhone. Du kan benytte deg av ditt eksisterende utstyr eller kjøpe dette gjennom oss.
Enkel og intuitiv oversikt med Favrit
Det kreves nesten ingen opplæring for å komme i gang med Favrit, noe som betyr at verdifull tid fristilles fra tidligere administrativt arbeid
Tilbakemeldinger i sanntid
Du mottar og ser ærlige tilbakemeldinger fra gjestene i sanntid. Dermed har man mulighet til å gjøre nødvendige justeringer underveis for å forbedre gjestenes opplevelse.
Kraftfull innsikt og rapportering
Funksjoner for innsikt og rapportering gjør optimalisering driften enklere.
Umiddelbare oppdateringer
Alle meny- eller produktoppdateringer som gjøres i admin vil umiddelbart synliggjøres for gjestene. Dersom dere er tomme for et produkt vil dette enkelt og greit fjernes fra menyen.

Favrit Produktbibliotek

Rask utforming av menyer av høy kvalitet
Få bilder og tekst av høy kvalitet direkte fra leverandørene. På denne måten er man sikret en meny som alltid er oppdatert.
Enkel forbedring av salg og marginer
Favrit kommer med et kraftig analyseverktøy som kan bidra til å forbedre salg og marginer, samtidig som menyen også optimaliseres.
Samarbeid tettere med leverandørene
Kjør kampanjer og samarbeid på helt unike måter - som tjener begge parters virksomhet.

FAQs

Mer informasjon for å bedre forstå verdien og magien av Favrits POS-system for restauranter og barer
Hvilke betalingsmåter støtter Favrit?
Håndter betalinger slik dere og gjestene foretrekker. Favrit tillater kontantbetaling, faktura, mobil-betaling og kort.
Kan andre systemer integreres i Favrit?
Favrit kan integreres med noen av de andre administrative systemene dine for å spare tid og penger. Få en sømløs overføring av data til regnskapssysteme dine. Vi jobber alltid med å utvide listen over integreringsmuligheter– se vår nåværende liste her.
Hva med printere?
Favrit tilbyr printere med forsinkelsesfunksjoner, noe som betyr at du kan samle alle bestillingene fra ett bord innen et visst tidsrom. Du bestemmer også hvilke bestillinger som skal skrives ut hvor – drinker til baren, mat til kjøkkenet osv.

Ønsker du å gi oss et forsøk?

Ta en prat med vårt norske team for å finne ut mer om hvordan Favrit kan fungere for din bedrift
Made on
Tilda