[KUNDE]

Velkommen til menyen til
Tilby kundene verdens beste kundereise

[KUNDE]

Velkommen til menyen til
Tilby kundene verdens beste kundereise
Forrett - Introduksjon til Favrit
Favrit er et 2 år gammelt teknologiselskap som i løpet av 2 år har gått fra 3 til 90 ansatte og har følgende visjon: Skape verdens beste gjeste-reise i serveringsbransjen gjennom kraften av teknologi i samspill med menneskene!

Vi begynte med selvbestilling hvor vi så at bransjen kunne hente mange optimaliseringer gjennom spart tid på bestilling og betaling. Dette gjorde også at vi fikk læring om hvordan bransjen fungerte og ikke minst hvordan vi skulle skape løsninger som automatiserte mye av driften, skapte gode besparelser og best av alt økt salg. Etter to år med læring har vi sett at selvbestilling ikke er den endelige løsningen. Vi tror på en verden der det beste av det tradisjonelle sammen med det beste av teknologi spiller på lag mot å skape en sømløs og fantastisk gjeste-reise.


Bilde fra kontoret
Favrit er et teknologiselskap som ansetter de fremste teknologitalentene i Norge, sammen med de fremste designerne og dataanalytikerne, og skaper den beste teknologien på markedet. Vi har Challenge Ordinary som vår viktigste verdi og gjennom kraften av dette jobber vi med å forstå problemene til roten og dermed løse de bedre, mer intuitivt og ikke minst mye raskere enn bransjen har sett tidligere. Vi er ikke her for å flytte status quo gjennom å gjøre kassesystemene bedre, vi er her for å fjerne disse utdaterte løsningene, og la bestilling og betaling bli en sømløs del av en total gjeste-reise hvor dine ansatte fokuserer på å selge, guide gjestene gjennom en reise og sørge for at alle har det så bra som mulig. Dette gjør vi fullt ut på vår egen teknologi uten avhengighet til andre aktører.


Vi utfordrer en tradisjonell bransje med døende teknologi:

Utfordringen vi innså når vi gikk inn i en helt ny bransjen var hvor ekstremt utdatert teknologien i bransjen var. Flere av de største aktørene hadde teknologi som ble utdatert på slutten av 90-tallet eller begynnelsen av 2000-tallet. Vi så også at mange som forsøkte å lage selvbestillingssystemer integrerte inn på disse systemene og at kvaliteten ikke ble stabil nok. Bransjen virket til å ha forståelse for at feil kunne oppstå og at det kunne ta lang tid å fikse de i en helt annen skala enn andre bransjer og vi ønsket å sørge for at moderne teknologi også ble standarden i denne bransjen som er så avhengig av oppetid og kvalitet i service.

Svaret ble å ikke samarbeide med de eksisterende aktørene og la de være master system grunnet teknologi som ikke vil klare å representere fremtiden samt at det ville gå mye saktere å innovere når man måtte hensynta andre som ikke ville klare å henge med på vårt tempo.

Gjennom å bygge vår egen teknologiplattform som fullt ut kan leve som totalleverandør har vi ansvaret for å levere kvalitet uten at vi skulle havne i en situasjon der vi måtte peke på andre som skapte problemer for oss. Det har tatt tid å komme til et nivå hvor vi kan levere dette, men resultatet er at vi nå fullt ut kan erstatte kassasystemer med en fulldigital plattform som har roboter som passer på kvaliteten fremfor telefonsamtaler mellom leverandører.

Vårt mål er at du skal ha mer fornøyde gjester, forstå eventuelt hvorfor de ikke er fornøyd å gjøre forbedringer med en gang, og best av alt til en billigere penge fordi vi bruker vår kraft av å være Nordens største aktør til å presse prisene på transaksjonskostnader og andre vesentlige kostnader forbundet med drift. Vi er på ditt lag og skal bedre din bunnlinje.


Hvordan jobber Favrit:

Bransjen er kjent for å ta seg godt betalt for alt fra hardware til software, support med mer. Vi tror på transparens og en verden der du til enhver tid vet hva ting koster og kan planlegge bedre. Vi har sett bransje etter bransje bli mer transparent. Bank for eksempel pushes til å være mer transparente på gebyrer, strømbransjen har blitt utfordret av Tibber som har en transparent forretningsmodell, og vi mener det er på høy tid at også dere får det samme.

Løsningen må være fleksible og tilpasse seg dine og gjestenes behov slik at du aldri blir hemmet av teknologien til å gå den ekstra meteren for å oppnå mer fornøyde gjester

Vår spesialitet - det beste av begge verdener
Vi tror selvbetjening og QR-koder har blitt strekt for langt. Nå har verden havnet i en situasjon hvor gjesten enten må gjøre alt selv og servitørene blir statister i kundereisen gjennom å levere på bestilling, eller så er man fast i den tradisjonelle kundereisen hvor servitøren må gjøre alt og man er låst til servitørens tilgjengelighet. Vi vet hvor vanskelig bemanning er, og vi vet hvor tilfeldig peak kan oppstå. Gjestene bør uansett få det som de ønsker og da må teknologien tilby nettopp det.
Favrit presenterer det vi tror på, det beste fra begge verdener hvor servitøren kan være dirigenten som starter en magisk aften med gode anbefalinger på mat og drikke og får selskapet i gang.
Utover kvelden vet vi at servitøren delvis blir opptatt og da er det fantastisk at gjestene selv kan legge til noe og best av alt betale til slutt!
Vår nye kundereise
Gjesten kan åpne en regning og verifisere seg gjennom mobilnummer. På denne måten sikrer vi at dersom noen løper fra regningen har vi full kontroll og sender automatisk purring til de har betalt.
Det beste med dette er at man kan bestille på to klikk, og best av alt man betaler og gir tips til slutt som vi vet mange gjester har klaget på.
Gjestene kan deretter invitere de andre slik at alle kan bestille sammen. Dette fjerner irritasjonen når en skal betale for alle og må sende sin mobil rundt eller leke servitør å ta alle sin bestilling. De andre gjestene mottar også link og autoriserer seg med navn og telefonnummer. På denne måten holder vi oversikt over hvem som har bestilt hva og gjør det enklere splitte regningen.
Servitøren er i sentrum og opererer på samme løsning. Med andre ord får servitøren automatisk opp alle regninger som er åpnet på alle bord og kan komme til bordet og pushe mersalg på samme regning som gjesten betaler til slutt.
Dette er en helt sømløs kundereise og gir gjestene og servitøren mulighet til å spille på sitt aller beste.

Hovedrett - Hvordan fungerer Favrit
Hvordan fungerer Favrit på fremsiden og baksiden:
Admin Menu
Menykontroll enkelt i dine hender
Du kan enkelt sette opp meny og seksjoner. Seksjoner kan automatiseres med åpningstid, velge produksjonssted (kjøkken, bar etc) og hvilken produktgruppe den skal tilhøre (for enkel overføring i regnskapsintegrasjon).
Alle seksjoner og produkter kan endres med drag & drop så du påvirker salget i sanntid.
Lag produkter og styr antall for automatisert utsolgt
Lag enkelt produkter med produktnavn, beskrivelse, bilde og enkel merking av allergener, ulike varianter og ikke minst lagerstyring med antall for automatisert utsolgt i løsningen både for gjest og for servitør i sanntid.
La kundene få det som de vil!
Vår tilpasningsgenerator gjør det enkelt for deg å legge til tilpasninger på ulike nivå som gjør at gjestene kan få produktet sitt slik de ønsker. Du kan gjøre dette obligatorisk (eksempelvis stekegrad) eller valgfritt (eksempelvis uten salat). Du kan også legge inn allergener på disse slik at gjesten enkelt kan se hva som inneholder hvilke allergener og dermed tilpasse produktet slik at de kan spise det
Selg mer, mye mer!
Vår mersalgsgenerator gjør det enkelt for deg å legge til mersalg på ulike nivå: Legg til ingredienser for mersalg (eksempelvis ekstra bacon på burger), anbefal produkter som passer til (eksempelvis ulike fries til burger) og drikke som passer til det produktet (øl, vin, mineralvann). Vi har forsket mye og ser at gjennom en egen side må kundene ta stilling til hva de ønsker og det har økt mersalget drastisk vs eksempelvis nedtrekksgardin eller andre løsninger hvor gjesten må slke informasjon fremfor å bli presentert dette.
Vi tror på enkelhet, så har du laget en mersalgsgruppe kan denne enkelt gjenbrukes på nye produkter uten å lages på nytt
Admin (Vår backoffice)
Åpningstider og markedsføring
Du kan enkelt sette åpningstider på lokasjon og seksjonsnivå. På denne måten bruker du tid på å selge og vi gjør informasjonen enkel tilgjengelig for kunden.
Det viktigste er at gjestene kan se menyen din selv om du har stengt. Husk at mange er interessert i hva du tilbyr før de er der, og dersom løsningen da ikke viser menyen mister du kunder.
Leveringsmetoder og kundekommunikasjon
Vi tror på fleksibilitet. En dag har du nok mennesker til å drive bordservering, en annen dag har du noen syke og gjesten må hente selv. Uansett skal dette være enkelt og det har vi gjort. Du kan også legge på leveringsgebyr som gjør at dere kan legge kostnaden over på gjesten om dere ønsker. Gratis å hente i baren, 30 kroner å få det servert eksempelvis. Dette gjelder også kommunikasjon som er tilgjengeliggjort slik at du enkelt kan komme med ulike viktige budskap
Admin Ordrehåndtering
Enkel ordrehåndtering
Alle bestillinger kan komme digitalt og med bongeprinter. Dermed kan dere velge hva dere ønsker. Dere kan enkelt si ifra til gjesten når varen er klar og kunne markere utsolgt for å holde track internt
Pausefunksjon og enkel kopiering av bestilling
Får du for mange bestillinger på samme tid og må stenge printeren har vi pausefunksjon som stopper dette midlertidig.
Ønsker gjesten å kopiere et kjøp er det 3 klikk. Nytt kjøp, velg tips og betal. Dette har økt gjenkjøpsraten drastisk.
Refundering med et tastetrykk!
Refunder enkelt ved å åpne ordren og trykke refund. Gjesten får automatisk en sms som gjør at de også er informert.
Rabattkoder
Tilby rabatter til de som skal ha det gjennom en enkel rabattgenerator. Her kan du velge å begrense dette til deler av menyen per rabattkode.
Admin Dashboard
Få innsikt i kundenes kjøpsadferd og salget ditt i sanntid. Hent ut over perioder og finn ut hvordan du kan tjene mer penger
De fleste kunder går fra en restaurant uten og egentlig si hva de mener. Vi har derfor sørget for å gjøre det superenkelt å gi tilbakemeldinger som gir dere innsikt. Vi kan fortelle hvordan du kan bli bedre og sørge for at kundene kommer tilbake
Admin rapporter
Vi tilbyr flere rapporter, men de meste brukte er daily summary som viser oversikten over solgte artikler og kan hentes ut selv eller sendes automatisk
X rapporten hentes også enkelt ut på spesifikk dag og kommer med totale kostnader på de digitale transaksjonene og på salget totalt sett.
Integrasjoner
Support i verdensklasse
Et robust team:
Favrit har en supportavdeling bestående av 16 super dedikerte support heroes. På dagtid har vi 3-5 personer og på kveldstid har vi 1-3 personer som sørger for at du alltid får svar. Vi ønsker at kundene heller skal ringe en gang for mye enn en for lite. Vi har ansatt erfarne mennesker med lang erfaring på å overgå forventninger på vegne av et selskap.

Lytte til kundene:
Vi tror det er avgjørende å lytte til kundene for å skape et produkt i verdensklasse. Dere er de som bruker våre produkter oftest, og vi vet hvor viktig det er å be om hjelp dersom det har kommet noe nytt man lurer på, har et enkelt spørsmål om løsningen eller noe som ikke fungerer midt i service. Derfor jobber vi systematisk med support og logger alle henvendelser og hva det gjelder. På denne måten blir vi litt bedre for hver eneste telefon. Om det så er for å spørre hvordan noe fungerer er vi opptatt av å hjelpe med dette. Vi besvarer over 1000 henvendelser hver måned og hjelper deg gledelig med både stort og smått. Dette representerer ca. 2 henvendelser per kunde per måned.

Service Level:
Vi svarer 80% av alle henvendelser innen 20 sekunder, men du har også mulighet til å bli oppringt. I tillegg besvarer vi e-post raskt!

Pris:
Support hos Favrit er gratis og skal være gratis. Dersom du tjener penger på å ha problemer vil du ikke være opptatt av å løse dem. Gjennom å ha support gratis er terskelen lav for å ringe med et spørsmål, problem eller for å si ifra om noe. Vi lærer av hver samtale gjennom å tagge de (se bildet til venstre) som gjør at hele organisasjonen lærer og utvikler seg av hver eneste kundekontakt vi har. Vi tror på forbedring i alt vi gjør.

Testimonials:
Vi måler kvaliteten i support etter hver henvendelse. Ratingen er imponerende over 90% som gir oss 6 eller 7 av 7.

"Andreas has been a fantastic support- early in the morning, late at night and on weekends! He is always available and always does his best to solve the challenges- during the implementation and opening phase this has been extremely appreciated (as it is very unusual)" - Velo Chef Club House

"Hyggelige folk, tålmodighet og god hjelp" - Nationaltheateret
Dedikert Customer Success Manager
Et team opptatt av at du skal lykkes:
Helt fra starten vil en egen dedikert Customer Success Manager følge dere fra oppsett, til opplæring og igangsetting.
De aller fleste av kundene våre kommer i gang helt på egen hånd, men vi tror på å hjelpe de som ønsker slik at Favrit blir en suksess fra start. På den måten skaper vi felles verdi.

Utvikle kundene:
Customer Success jobber med å etablere best practice på tvers i sin portefølje. Har noen kunder gjort noe lurt, vil de jobbe med å dele denne kunnskapen. De vil også komme med forbedringer i oppsett slik at du skal ha mer fornøyde gjester og ikke minst mer salg.

Pris:
Customer Success er gratis og en del av vår tro på utvikling av våre kunder og produkt. En ting er å utvikle et produkt, men det er viktig at det også brukes optimalt.
Betalingsløsninger
Favrit lanserer snarlig en helt ny betalingsplattform som gjør at alle turister fra hele verden enkelt betaler uten å måtte legge inn kortet.

At betaling er enkelt er den største årsaken til økt salg, og den største årsaken til at gjester ikke bruker en løsning

Dessert - Oppdateringer vi kommer med
Til slutt ønsker vi å by på litt av det søte.

Gjennom å ha over 35 utviklere, designere og dataanalytikere jobber vi hver dag med ny funksjonalitet som rulles ut. Så langt i år har vi gjort over 3 500 små lanseringer og vi kommer fremover til å øke tempoet betydelig. Vi er organisert i teams som jobber med spesialfokus, dette er måten Google, Facebook, LinkedIn og andre ledende teknologiselskaper organiserer seg. Dette gjør at det blir som flere bedrifter i bedriften som kan fokusere på deler av vårt produkt uten avbrytelser fra andre. Utfallet er en fart og en kraft bransjen ikke har sett før.

Vi jobber med å lansere dette de neste månedene
POS - Favrit-integrasjon
Denne integrasjonen gir mulighet for kontantbetalinger og enklere håndtering av kortbetalinger.
Lagerstyring
Få en komplett oversikt over beholdningen i sanntid.
Leverandørplattform
Leverandøren vil ha et produktbibliotek med oppdaterte bilder og produktinformasjon, noe som betyr at du raskt og enkelt kan oppdatere og bygge en optimalisert meny. Samarbeid med leverandørene dine som aldri før.
Bordbestilling
Gjester vil kunne bestille bord gjennom systemet vårt, noe som muliggjør en mer sømløs reise - alt på ett sted.
Utforsk
Gjesten vil kunne bruke Favrit fra oppdagelse av restauranter til booking og anmeldelse med vår oppgraderte plattform for forbrukere.
Bedriftsprofil
Gjør det mulig for selskaper i nærheten å ha en konto hos deg. Kanskje de vil bruke deg som sitt daglige lunsjsted?

Regningen - Hva koster Favrit
Vi tror på en transparent pris som gjør at dere ser hva det koster. Vi sender svært gjerne over et tilbud til dere.

Feedback - Hva sier kundene
Alle våre kunder kan stikke når de vil, vi tror det gjør at vi lytter til våre kunder og bygger suksess sammen. Gjør vi ikke det, forsvinner de!
Erik Tronbol
Vi reduserer kostnader samtidig som vi øker omsetningen – en vinn-vinn situasjon. Favrit er fremtiden for kundeopplevelser på restauranter.
Brian Kovary
CEO & Grunnlegger - Los Tacos
Favrit har gitt Los Tacos muligheten til å øke antall transaksjoner per time uten å måtte tilsette flere ansatte. Systemet er ekstremt enkelt å bruke, kundeservicen er fantastisk, og vi ser kundene våre bli lenger og bestille oftere.
Piers Laverick
Barsjef - Lervig Local
Kommunikasjonen med Favrit, samt deres support- og utviklingsteam, gjør at man kan skreddersy selve opplevelsen. Dette er etter min mening det som gjør Favrit verdt å bruke. Siden det vi gjør er litt annerledes enn en typisk bar eller restaurant, trenger vi et effektivt, modulbasert system som lar oss skreddersy opplevelsen – jeg tror ikke noen andre vil kunne gi oss det.
Roger Skorpen
Restaurantsjef - O'Learys Hemsedal
Favrit er helt strålende og veldig enkelt å jobbe med.
Skann koden og se hva gjestene dine vil oppleve
Se hvordan du kan sette opp menyen og test hvordan du gjennomfører et kjøp. Skann koden eller trykk her for å teste.
Made on
Tilda