Hei der!

Gøy å se at du ville følge QR-koden. Vi tror vi har noe som kan være midt i blinken for dere og gjestene deres. Her er noe av det du kan forvente med Favrit.

Hei der!

Gøy å se at du ville følge QR-koden. Vi tror vi har noe som kan være midt i blinken for dere og gjestene deres. Her er noe av det du kan forvente med Favrit.
1. Økning i tips til de ansatte
Mange av våre kunder ser en økning i tips til de ansatte etter at de tok i bruk Favrit. Og med vår nye servitørløsning (se punkt 3) ligger alt til rette for at dette vil øke ytterligere.
2. Opp til 30% økt omsetning per gjest - Umiddelbart
Kunder som i dag bruker Favrit kan melde om umiddelbar økning i omsetning. Mange melder om opp til 30% økt omsetning per gjest.

"Nivået av effektivitet som Favrit gir kan rett og slett ikke slås"
Piers Laverick, Bar Manager - Lervig Local
3. Fremtidens løsning hvor både gjest og servitør kan ta bestilling.
Med vår nye servitørløsning kan servitøren starte en åpen regning og ta bestillingen for de som ønsker det. Dersom gjestene vil ha noe ekstra midt i måltidet kan de selv legge til dette - uten å måtte vente på en ledig servitør.

Og motsatt. Har man et bord hvor gjestene foretrekker å bestille selv fra QR-koden, kan de gjøre det. Enten hver for seg eller ved å starte en felles regning for alle på bordet. Som servitør kan man benytte et ledig øyeblikk til å anbefale spesialiteten de bare må prøve, for så å enkelt legge dette til deres felles regning. Betaling skjer som alltid enkelt via gjestenes mobil.

Eller sagt med andre ord: En løsning som inkluderer det personlige aspektet vi elsket før korona, med effektiviteten, enkelheten og smidigheten av mobil bestilling- og betaling.
4. En ny verden av innsikt i vårt Dashbord
Innsikt skal gi deg verdi og være enkel å forstå. Våre dashboard gir deg full oversikt over hva du selger mest av, når du har flest og færrest kunder, snitt salg per kunde, feedback, og mye mer som gir deg mulighet til å optimalisere driften.
5. Samarbeid med naboen og øk omsetning i vårt mikronettverk
Favrit er den eneste leverandøren som tilbyr nettverksmenyer. Det betyr at du kan selge produkter fra andre steder i nærheten. Er du en bar kan du for eksempel tilby mat fra naborestauranten i menyen din.

Vi reduserer kostnader samtidig som vi øker omsetningen – en vinn-vinn situasjon. Favrit er fremtiden for kundeopplevelser på restauranter.
— Erik Tronbol, Delicatessen
Vil du vite mer?
Lurer du på hvordan vår løsning kan gjøre din hverdag enklere og mer lønnsom? Kontakt oss og få kartlagt hvilken plan som passer deg best.
Mer enn 900 kunder
Prøv gratis i 30 dager - ingen bindingstid
Favrit har mulighet til å lage skreddersydde løsninger, men for de fleste kundene rekker en av de vanlige pakkene.

Uansett om man er en store kjede eller en enkeltstående aktør, er det ingen bindingstid eller skjulte kostnader hos Favrit. Du kan velge mellom disse tre prisplanene, og for alle kunder er de første 30 dagene gratis.
Made on
Tilda