Gjør hverdagen enklere og driften mer lønnsom
I dag har over 600 kunder i hele Norge tatt i bruk ordr sin løsning, og det som startet som en bestillings- og betalingsløsning er nå så mye mer. Med en helt ny infrastruktur tar selskapet nå sikte på å revolusjonere barer- og restauranter.
Umiddelbar økning i omsetning
Kundene som i dag bruker ordr kan melde om umiddelbar økning i omsetning. Mange ser også at de ansatte får mer tips. Den mobile løsningen gir nemlig ikke bare økt salg, den gir også servitøren mer tid til oppfølging av gjestene.
Opp til 30 % økt omsetning per gjest
Godkjent kassesystem
Bestilling og betaling på mobil - ingen app
Dagens mobilløsning er bare starten. Snart introduserer ordr morgendagens løsning; en fullverdig infrastruktur for hele driften. For deg som driver restaurant- eller bar betyr dette en helt ny verden av muligheter for å optimalisere driften.
Samarbeid med naboen - øk inntektene
Ordr er den eneste tilbyderen av såkalte mikronettverk. Denne funksjonen gjør at man kan tilby mat og drikke fra steder i nærheten, direkte i egen meny. Dersom du serverer øl og naboen serverer burgere kan dere nå slå menyene deres sammen, slik at du kan servere naboens burger på din bar. På denne måten behøver ikke gjestene å forlate lokalet for å få seg noe å spise. Med andre ord, en du kanskje tidligere så på som en konkurrent kan nå bli en samarbeidspartner. Og sammen øker dere begge inntektene. Les mer om mikronettverket her.
Prøv gratis i 30 dager - ingen bindingstid
Ordr har mulighet til å lage skreddersydde løsninger, men for de fleste kundene rekker en av de vanlige pakkene.

Uansett om man er en store kjede eller en enkeltstående aktør, er det ingen bindingstid eller skjulte kostnader hos ordr. Du kan velge mellom disse tre prisplanene, og for alle kunder er de første 30 dagene gratis.
Vil du vite mer?
Lurer du på hvordan vår løsning kan gjøre din hverdag enklere og mer lønnsom? Kontakt oss og få kartlagt hvilken plan som passer deg best.
Made on
Tilda